We were honoured to be a part of building this stunning pavilion home in Tarragindi. One of the biggest challenges in creating this home was that it had to be completely wheelchair accessible and designed for retirees. Our clients (an ex-builder and an interior design aficionado) were not willing to sacrifice on style, so extensive planning and research went into making this project just right.

The completed home features two floors – the upper level features a huge deck, offering sweeping views of the cityscape, while the lower floor plays host to a dining area, kitchen, pantry and laundry, as well as a spacious living room with striking feature wall. Thecompleted home features a lift, as well as an architecturally-designed, raw oak staircase, which seamlessly connects the upper pavilion to the bottom. Both bedrooms are located on the upper level.

We also integrated a 4.5 metre timber ceiling around the outside of the home, which acts as a cover for the clients’ caravan. This area was made easily accessible to the home meaning it can be used as a spare bedroom or granny flat in future.

Learn more about this project on our blog.

Read blog

 

Completed:
2018

Engineer:
Vectoral Structural

Architect / Designer:
Jazz Designs

Photographer:
Real Property Photography